Fedtfattige retter,  Fisk & Skaldyr,  Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Tapas snack ( Hjerteskåle med rejer og grønt)

Reklame
image_print

Denne tapas snack er virkelig lækker. Perfekt på tapasbordet, påskebordet, buffeten eller som en snack til et koldt glas hvidvin eller rosé. Som dressing har jeg lavet en rørt cremefraichedressing med purløg og dild. Denne tapas snack tager ikke mange minutter at lave og så ser den bare så lækker ud med de smukkeste farver. Så mangler du en lille ting til påskebordet så kunne dette være et rigtig godt forslag 🙂

4 tapas snack

  • 4 blade hjertesalat
  • 160 gram rejer
  • 2 grønne asparges
  • ½ gulerod
  • 2 radiser

Dressing:

  • 1 dl cremefraiche 18%
  • ½ tsk tørret dild
  • 1 tsk fint snittet purløg

Pil bladene af hjertesalaten og skær en lille trekant af forneden af bladet så du fjerner den mest seje del af det hvide på bladet (det er ikke altid det lækreste at tygge i)

Knæk enderne af de grønne asparges og kog aspargesene i 1 minut og skyl dem derefter godt i iskold vand

Skræl guleroden og skær den i meget, meget tynde strimler

Skær hver asparges i fire lange strimler

Skær radiserne i meget tynde skiver

Hæld væden fra rejerne

Dressing:

Rør cremefraiche med den tørret dild, den fint snittet purløg og smag den til med salt

Anretning:

Læg bladene på et fad og fordel rejerne på bladene og derefter gulerodsstrimlerne, asparges strimlerne og til sidst radiserne

Kom dressingen i en skål og dine tapas snacks er klar til at blive serveret

Prøv også : Salatbowl med risnudler og peanutbutter

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *