
Tapas snack ( Hjerteskåle med rejer og grønt)
Denne tapas snack er virkelig lækker. Perfekt på tapasbordet, påskebordet, buffeten eller som en snack til et koldt glas hvidvin eller rosé. Som dressing har jeg lavet en rørt cremefraichedressing med purløg og dild. Denne tapas snack tager ikke mange minutter at lave og så ser den bare så lækker ud med de smukkeste farver. Så mangler du en lille ting til påskebordet så kunne dette være et rigtig godt forslag 🙂
4 tapas snack
- 4 blade hjertesalat
- 160 gram rejer
- 2 grønne asparges
- ½ gulerod
- 2 radiser
Dressing:
- 1 dl cremefraiche 18%
- ½ tsk tørret dild
- 1 tsk fint snittet purløg
Pil bladene af hjertesalaten og skær en lille trekant af forneden af bladet så du fjerner den mest seje del af det hvide på bladet (det er ikke altid det lækreste at tygge i)
Knæk enderne af de grønne asparges og kog aspargesene i 1 minut og skyl dem derefter godt i iskold vand
Skræl guleroden og skær den i meget, meget tynde strimler
Skær hver asparges i fire lange strimler
Skær radiserne i meget tynde skiver
Hæld væden fra rejerne
Dressing:
Rør cremefraiche med den tørret dild, den fint snittet purløg og smag den til med salt
Anretning:
Læg bladene på et fad og fordel rejerne på bladene og derefter gulerodsstrimlerne, asparges strimlerne og til sidst radiserne
Kom dressingen i en skål og dine tapas snacks er klar til at blive serveret
Prøv også : Salatbowl med risnudler og peanutbutter



Tunmousse

Karamel popcorn
Du vil muligvis også synes om

Langtidsstegt flæskesteg
november 23, 2021
Pina colada smoothie
maj 2, 2020