Fritid,  Opskrifter

Søndagshygge med hybenplukning

image_print

Hvert år er jeg ude at plukke hyben sammen med min mor. Vi tager altid til Odder strand, da der er masser af hybenbuske. Jeg plejer at lave syltede hyben som jeg så servere til fx ost, tapas eller simreretter. Så laver jeg også hyben marmelade og her blander jeg æbler i, da vi har masser af æbler i haven. I år har jeg tænkt mig at jeg også skal prøve at lave yoghurt is med hyben. Jeg kommer til at ligge alle mine opskrifter op her på bloggen.

Jeg har lige læst et sted at hyben er godt for mange ting, men det jeg specielt lagde mærke til, var at det er godt mod rynker, så nu er det en tradition vi bliver nød til at fortsætte med 🙂

Det går lynhurtigt med at få dem plukket,  men at gøre dem klar, det er en anden sag. Som dem jeg kender ved, så er jeg nok ikke den med allermest tålmodighed, så når vi går i gang skal jeg lige fortælle mig selv at det er god kvalitetstid sammen med min mor, hvor vi kan få talt om alt mellem himmel og jord og så går det faktisk meget godt.

Så har du endnu ikke været ude at plukke hyben, så syntes jeg at du skulle gøre det og har du ikke lige tid til at få lavet noget ud af dem med det samme, så er de velegnet til at fryse og så tager du dem bare op når du er klar til at bruge dem

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *