Pizza med blendet jordskokke, cherrytomater og revet mozzarella
Denne pizza med jordskokke, cherrytomat og revet mozzarella har en rigtig god og nøddeagtig smag. Ved servering hældes der basilikumolie udover pizzaen.
Opskriften på pizzadej finder du under bagning eller skriver pizzadej i søgefeltet 🙂
Fyld til en pizza på en diameter på 25 cm
- 150 gram jordskokker
- 2 tsk olie
- salt
- 4 cherrytomater
- 100 gram revet mozzarella
Skræl jordskokkerne og skær dem i små tern. Rist jordskokkerne i lidt olie på panden til de er godt stegt. Blend de stegte jordskokker i de 2 tsk olie og smag til med salt
Smør jordskokke pestoen på din pizzabund
Fordel den revet mozzarella ovenpå jordskokke pestoen
Skær cherrytomaterne i kvarte og fordel dem ud over pizzaen
Bag pizzaen ved 225 grader varmluft i ca. 10-15 minutter til bunden er bagt og osten har den rette gyldne farve
Basilikumolie:
en lille håndfuld basilikumblade
3 spsk olie
salt
Blend basilikumbladene med olien og smag til med salt. Hæld olien ud over pizzaen inden servering