
Kold karry kartoffelsalat
Kartoffelsalat er noget man mest får om sommeren, men jeg kan også rigtig godt lide at få det ind imellem om vinteren, så det hele ikke bare bliver kogte og stegte kartofler og kartoffelmos. Det smager fantastisk sammen med stegt kød, for eksempel frikadeller eller et kyllingebryst. Denne kartoffelsalat er med karrydressing men du kan også finde en helt almindelig kartoffelsalat, hvis du er mere til det, her på hjemmesiden 🙂
4 personer
- 1 kg skrællede kartofler
- 3 spsk mayonaise
- 2 dl creme fraiche 18 %
- 3/4 løg
- 1 1/2 tsk karry
- 1 1/2 spsk purløg
- salt
Skær kartoflerne i mundrette stykker og kog dem i 10-12 minutter til de er møre, hæld vandet fra og lad kartoflerne blive helt kolde
Skær løget i meget små tern
Pisk mayonaise, cremefraiche og karry sammen og smag dressingen til med salt
Snit purløgen fint og bland den i dressingen sammen med løgternene. Gem lidt purløg til at pynte på toppen.
Vend til sidst de kolde kartofler i dressingen


Du vil muligvis også synes om

Krydret kyllingebryst med hvidløg og rosmarin
januar 31, 2023
Thaisuppe
oktober 5, 2020