Fritid,  Opskrifter

En fedtfattig start på året

image_print

Nu hvor julen og nytåret er veloverstået, er vi herhjemme begyndt at glæde os til vinterferien, hvor turen går til Tenerife og bikinien og badebukserne skal findes frem. Det er derfor også tid til at tænke over hvad vi propper i munden. Det er ikke fordi at vi lever vildt usundt hele året, men vi kan godt lide at hygge os med lækkert mad. Når det med træning, det så også går lidt op og ned, så kommer vi altid ind i det nye år, hvor de første 6 uger bliver brugt på at leve sundt og få trænet en masse. Det er vildt skørt, men jeg tror ikke at der er så meget der vil ændre sig på den front, da det har forløbet sig sådan de sidste 14 år 🙂 Da vi nok ikke er de eneste der har et nytårsfortsæt der hedder kostomlægning, så tænkte jeg at jeg ville dele opskrifterne på de retter og snacks som vi alligevel får herhjemme, så du også kan få glæde af dem. Retterne er alle overskuelige og simple, hvor alle kan følge med, selv i en travl hverdag. Jeg håber du vil få gavn af dem, og ellers er du som altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller lignende tilføjelser. Når jeg laver mine kalorieudregninger bruger jeg appen myfitnesspal, da jeg syntes at den er god og nem at bruge 🙂

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *