Brød,  Kager,  Opskrifter

Chokoladescones

image_print

Lækre chokoladescones, som er hurtige og nemme at lave. Så trænger du til lidt lækkert om eftermiddagen, tager det ikke lang tid fra du starter med at lave dem til du har friskbagte scones på bordet 🙂

12 stk

  • 2 æg
  • 2 spsk honning
  • 50 gram smør
  • 1 dl kærnemælk
  • 250 gram mel
  • 50 gram havregryn
  • 3 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk groft salt
  • 40 gram hakket chokolade

Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen, tilsæt honning og smør og rør det godt.

Tilsæt kærnemælk, mel, havregryn, bagepulver og salt og ælt det godt .

Tilsæt til sidst den hakkede chokolade. Dejen skal være meget klistret for at få lækre bløde scones.

Kom mel på bordet og tryk dejen flad i en firkant til den har en tykkelse på ca 1 cm. Del firkanten i 12 stykker og fordel dem på en bageplade på bagepapir.

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 13 minutter, de er færdige når de er hævet op til ca dobbelt højde og får en lille smule farve i kanterne.

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *