Jeg elsker chili con carne, jeg er vild med smagen af spidskommen og koriander og så er bønnerne helt fantastiske. Så en gang chili con carne med ris og masser af cremefraiche det er bare lige mig 🙂
4 personer
70 gram løg
1 fed hvidløg
400 gram hakket oksekød
100 gram gulerod
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt chili
1 stor dåse tomatpure (140 gram)
1 dåse hakket tomater
3 dl vand
25 gram mørk chokolade
1 ds kidney bønner
Pil og skær løget i små tern. Pil og pres hvidløget. Skræl og riv gulerødderne. Kom olie i en gryde og varm det op. Tilsæt løg, hvidløg og gulerod og brun det lidt af. Tilsæt det hakket oksekød og brun det af. Tilsæt derefter krydderierne, tomatpure, de hakket tomater og vand og lad det simre i 15-20 minutter. Tilsæt kidney bønner og chokolade og smag det hele til med salt. Din chili con carne er nu klar til at blive serveret med kogte ris og en god gang creme fraiche