Fritid,  Jul,  Opskrifter

Borddekoration til juleaften

image_print

Jeg laver altid borddekoration til juleaften. Nogle år har jeg lavet nogle i høje stager på stilk, så gæsterne ikke bliver forstyrret af dekorationerne når de skal tale med hinanden. Andre år har det været en lang dekoration på et fad. I år blev det til to små dekorationer ☺️
Jeg bruger faktisk altid tulipaner i mine dekorationer juleaften. Der er masser af tulipaner at få på denne årstid og jeg syntes at de er virkelig smukke, både når de er lukkede og når de er sprunget ud.
Nu er de lavet og står ude i den kolde garage til i morgen. Så passer det med at de kommer ind juleaftensmorgen og så er de halvt sprunget ud når vi kommer til aften. Præcis der hvor de er smukkest 😊

I år er lidt en anderledes jul end det plejer. I år er der nogle hensyn der skal tages på grund af corona.

Det betyder at vi skal sidde mere spredt ved julebordet end normalt og derfor tænkte jeg at to små dekorationer var fint. Så kan vi se hinanden hele vejen rundt om bordet.

I vores familie har der været mange fejringer der er blevet aflyst i år, hvilket betyder at vi slet ikke har set hinanden som vi normalt gør.
Juleaften er altid en dejlig aften at være sammen, men jeg tror for mange familiers vedkommende er der et helt andet behov for at være sammen i år end normalt.
Jeg tænker at året 2020 er et år vi aldrig vil glemme.

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul 😊

Borddekoration

Andestegen hjemme hos os bliver langtidsstegt. Har du endnu ikke prøvet at langtidsstege din and, så skulle du prøve det. Kødet bliver virkelig lækkert og saftigt. Du kan se min opskrift på langtidsstegt and her ➡️ Langtidsstegt and

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *