
Bananpandekager
Det er altid lækkert at få pandekager til sin morgenmad, snack eller til brunchbordet. Ofte er det Amerikansk pandekager man får, men de seneste år er det blevet meget populært med bananpandekager. Bananpandekager er der tilsat æg, havregryn og selvfølgelig banan og disse tre madvarer er nogle der mætter meget. Du får derfor en sund og nærende morgenmad eller snack, hvis du vælger bananpandekagen.
Min datter Mia laver ofte bananpandekager til morgenmad inden at hun skal i skole, da hun syntes at hun holder sig længere mæt når hun spiser det til morgen.
Bananpandekager er vanvittig nemme at lave, da du bare kommer det hele i en blender og du har din dej til pandekager klar på et split sekund
Her har du opskriften på mine bananpandekager og så kan du jo selv vurderer om du syntes at de mætter godt 🙂
Ca 8 – 10 stk
- 1 moden banan
- 2 æg
- 1 dl havregryn
- 4 spsk hvedemel
- 1/2 dl mælk
- 1 tsk vaniljesukker
- 25 gram smør
Kom alle ingredienserne i en blender/minihakker og blend det til en glat dej.
Hvis du ikke har en blender, kan du mose bananen med en gaffel for derefter at rører den sammen med resten af ingredienserne.
Steg pandekagerne i smør på panden

Bananpandekager
På videoen vises der en halv portion af opskriften
Måske du også kunne være interesseret i Sunde bananmuffins med nødder og chokolade

Bananmuffins med nutellafrosting

Hindbærmarmelade
Du vil muligvis også synes om

Thaisuppe
oktober 5, 2020
Salat med vandmelon
april 11, 2020