Brød,  Opskrifter

Pitabrød

image_print

Jeg ved ikke om du kender det der med at det er svært at lave pitabrød, hvor der er et hul inden i, hvor du kan komme fyldet i? Der har jeg løsningen her, pitabrød med hul i 🙂

12 stk pitabrød

  • 6 dl lunken vand
  • 50 gram gær
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • ca 1 kg hvedemel

Gær og sukker røres ud i den lunkne vand. Stil det lunt indtil gæren begynder at boble, ca 20 minutter. Hvedemel og salt tilsættes og det æltes godt. Kom et klæde over skålen og stil den til hævning et lunt sted i 1 1/2 time.

Slå dejen ned og del den i 12 boller. Rul dem derefter flade, ca 3-5 mm tykke og kom dem på en bageplade med bagepapir og stil dem til efterhævning i 15 minutter.

Bages i ovnen ved 250 grader i ca 7 minutter

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *