Lakridskys
juli 10, 2019
Lakridskys er perfekte at serverer til is, men er også lækre sammen med en varm kop kaffe som en slags småkage 🙂
- 3 æggehvider
- 150 gram sukker
- 1 stor spsk lakridspulver
Pisk æggehviderne helt stive, så stive at du kan vende skålen på hovedet uden at de glider i skålen. Tilsæt nu sukkeret lidt af gangen samtidig med at du pisker. Pisk nu i 3-5 minutter til massen er sej. Til sidst tilsætter du lakridspulveret og pisker til det er godt fordelt i marensen.
Marensen er nu klar til at blive sprøjtet ud i små kys på bagepapir på en bageplade med en sprøjtepose med en tyl i, hvis du ikke har det kan du sagtens komme marengsen på med en spiseske i små klatter.
Bag lakridskyssene i ovnen ved 100 grader i 1-1½ time. Når de er færdigbagte, sluk da ovnen og lad den stå i ovnen mens den køler ned
Forrige
Kaviarrand
Nyere