Lakridssmåkager
april 1, 2020
Der er ikke noget bedre end lakridssmåkager, når først man har bagt nogle, så har man dem ikke i ret mange dage 🙂
84 småkager
- 250 gram hvedemel
- ½ tsk bagepulver
- 30 gram lakridspulver
- 200 gram smør
- 250 gram sukker
- 1 æg
Kom hvedemel, bagepulver, lakridspulver og smør i tern i en røremaskine. Rør det sammen så der ikke længere er smørklumper. Tilsæt sukker og æg og rør det så det kun lige er rørt sammen. Tril dejen til en pølse på en diameter på ca 4 cm og rul den ind i husholdningsfilm og læg den på køl i en times tid.
Skær dejen i skiver på ca 3 mm og bag dem i ovnen ved 180 grader i 8-10 minutter.
Lad småkagerne køle af og opbevar dem i en kagedåse
Forrige
Kartoffelvaffel
Nyere