Fyldt bagt kartoffel
Fyldt bagt kartoffel kan både serveres som tilbehør til et stykke kød, men kan også serveres alene med en god blandet salat og dressing til 🙂
4 portioner
- 4 bagekartofler
- 1 snack peber
- 4 forårsløg
- 2 æg
- 2 spsk philadelphia flødeost naturel
- salt
- 1 pakke bacon i skiver
- ca 75 gram revet mozarella
Lav et kryds i bagekartoflerne og kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 1 1/2 time
Når bagekartoflerne er møre skæres forsigtigt toppen af bagekartoflerne og det møre kartoffelfyld skrabes ud af kartoflen.
Pensel derefter indersiden af kartoffelskralden med olie og kom dem tilbage i ovnen i ca 10 minutter til skallen bliver fast i det
Skær bacon i tern og steg det sprødt på panden.
Snit forårsløgene og skær peberfugten i tern. Steg begge dele i bacon fedtet på panden.
Pisk fyldet fra kartoflen sammen og vend løg, peberfrugt, bacon, æg og Philadelphia osten i. Smag mosen til med salt og peber
Kom mosen tilbage i bagekartoffelskallen.
Kom revet ost oven på mosen og kom kartoflerne ind i ovnen igen i 20-25 minutter til osten er smeltet og gylden.