Gris,  Kartoffeltilbehør,  Opskrifter

Fyldt bagt kartoffel

image_print

Fyldt bagt kartoffel kan både serveres som tilbehør til et stykke kød, men kan også serveres alene med en god blandet salat og dressing til 🙂

4 portioner

  • 4 bagekartofler
  • 1 snack peber
  • 4 forårsløg
  • 2 æg
  • 2 spsk philadelphia flødeost naturel
  • salt
  • 1 pakke bacon i skiver
  • ca 75 gram revet mozarella

Lav et kryds i bagekartoflerne og kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 1 1/2 time

Når bagekartoflerne er møre skæres forsigtigt toppen af bagekartoflerne og det møre kartoffelfyld skrabes ud af kartoflen.

Pensel derefter indersiden af kartoffelskralden med olie og kom dem tilbage i ovnen i ca 10 minutter til skallen bliver fast i det

Skær bacon i tern og steg det sprødt på panden.

Snit forårsløgene og skær peberfugten i tern. Steg begge dele i bacon fedtet på panden.

Pisk fyldet fra kartoflen sammen og vend løg, peberfrugt, bacon, æg og Philadelphia osten i. Smag mosen til med salt og peber

Kom mosen tilbage i bagekartoffelskallen.

Kom revet ost oven på mosen og kom kartoflerne ind i ovnen igen i 20-25 minutter til osten er smeltet og gylden.

Kan serveres som tilbehør til et stykke kød, men er også lækker at servere alene med en lækker salat og en god dressing til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *