
Fyldt bagt kartoffel
Fyldt bagt kartoffel kan både serveres som tilbehør til et stykke kød, men kan også serveres alene med en god blandet salat og dressing til 🙂
4 portioner
- 4 bagekartofler
- 1 snack peber
- 4 forårsløg
- 2 æg
- 2 spsk philadelphia flødeost naturel
- salt
- 1 pakke bacon i skiver
- ca 75 gram revet mozarella
Lav et kryds i bagekartoflerne og kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 1 1/2 time
Når bagekartoflerne er møre skæres forsigtigt toppen af bagekartoflerne og det møre kartoffelfyld skrabes ud af kartoflen.
Pensel derefter indersiden af kartoffelskralden med olie og kom dem tilbage i ovnen i ca 10 minutter til skallen bliver fast i det
Skær bacon i tern og steg det sprødt på panden.
Snit forårsløgene og skær peberfugten i tern. Steg begge dele i bacon fedtet på panden.
Pisk fyldet fra kartoflen sammen og vend løg, peberfrugt, bacon, æg og Philadelphia osten i. Smag mosen til med salt og peber
Kom mosen tilbage i bagekartoffelskallen.
Kom revet ost oven på mosen og kom kartoflerne ind i ovnen igen i 20-25 minutter til osten er smeltet og gylden.


Semidried tomater

Blommemarmelade
Du vil muligvis også synes om

Fettuccine med kylling, vandmelon og ananas
april 8, 2021
Stegt sejfilet med blomkålspuré
juli 18, 2021