1

Salat med æbler, radiser og avocado

En salat som kan bruges som tilbehør til alle retter. Der er både lidt af det sprøde, det søde og det bløde. Måske det skal være det næste tilbehør til en god grillaften 🙂

4 personer
  • ½ rød spidskål
  • 75 gram babyspinat
  • 2 avocadoer
  • 1 bundt radiser
  • 2 æbler
  • 40 gram mandler

Skær radiserne i tynde strimler og kom dem i iskold vand imens du gør de andre ingredienser klar, da du så opnår nogle meget sprøde radiser

Snit spidskålet fint

Skyl spinaten godt og skær det i mindre stykker/strimler

Skær avocadoen i strimler

Skær æblerne i både og derefter i mindre og tynde både

Rist mandlerne i et par dråber olie på panden til de tager farve og hak dem derefter groft

Hæld vandet fra radiserne og bland alle grønsagerne og anret dem på et fad og pynt til sidst fadet med de ristede mandler