1

Indisk karrygryde

Er du vild med krydret mad så tænker jeg at denne indisk karrygryde er noget for dig. Indisk karrygryde serveres med ris og lækkert tilbehør som chutney, sød chilisauce, rosiner, peanuts, kokos og hvad du ellers er vild med af topping.

Indisk karrygryde er en gryderet for hele familien.

Denne opskrift er lavet med kylling, men kyllingen kan sagtens erstattes med grisekød i tern, hvis du er mere til det, så er kogetiden af kødet bare længere. Udover kylling er der løg og æbler i både. Æblerne harmonerer rigtig godt med den krydrede karry.

Denne ret er en ret der både er velegnet til hverdagen, da den er hurtig at lave, men den er helt sikkert også velegnet til weekenden, da toppingen gør at retten er en rigtig hygge ret at sidde med 🙂

4 personer
  • 3 kyllingebryst, cirka 600 gram
  • 2 løg
  • 2 æbler
  • 2 spsk karry
  • 3 dl vand
  • 2 bouillonterninger
  • 2 dl piskefløde
  • salt
  • maizena

Tilbehør

Peanuts, sød chilisauce, peanuts, kokos, mangochutney, rosiner og ris.

Skær kyllingebrysterne i tern på cirka 2×2 cm.

Pil løgene og skær dem i både.

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.

Kom olie i en gryde og steg kyllingeternene til de har taget lidt farve.

Tilsæt løgbådene og steg dem med til de er klare.

Kom karryen i gryden og steg det kort.

Tilsæt vand og bouillon og kog i cirka 10-15 minutter.

Jævn retten med lidt maizenablanding og tilsæt fløden.

Smag retten til med salt.

Server retten med ris og forskellig toppings.

Indisk karrygryde set oppefra . karrygryden er i en hvid skål, der står ris ved siden af og der er små skåle med topping. Det hele står på en bordskåner af siv og der ligger en hørserviet ved
Indisk karrygryde set tæt på . karrygryden er i en hvid skål, der står ris ved siden af og der er små skåle med topping. Det hele står på en bordskåner af siv og der ligger en hørserviet ved

Måske du også kunne være interesseret i Fetasnurrer med soltørrede tomater