Fedtfattig salat med varmrøget laks og rejer
Denne salat er en del af den sunde kostomlægning som vi er på inden at vi tager på vinterferie, hvor vi skal ned og have bikinien og badebukserne på. Efter en jul og et nytår med masser af lækkerier, så er det tid til lige at tænke lidt over, hvad vi kommer i munden og nu hvor vi skal ned i varmen så har man det bare lige lidt bedre når man tager bikinien på og man ved at man har tænkt sig om i tiden inden. Så her får du opskriften på en af de retter som jeg kunne finde på at spise til aften. Opskriften er til 4 personer, som du så kan gange op eller ned hvis i er flere eller mindre der skal have den 🙂
4 personer
Salat med varmrøget laks og rejer 283 kcal pr portion
- 100 gram rucola
- 100 gram babyspinat
- 200 gram varmrøget laks
- 100 gram rejer
- 2 avocado
- 40 gram granatæblekerner
- 1 limefrugt
- frisk dild (kan undlades)
Dild dressing 40 kcal pr portion
- 2 dl cremefraiche 5 %
- 1/2 tsk tørret dild
- salt
Skyl rucola og babyspinat og anret det på et fad eller tallerken. Pluk den varmrøget laks og fordel den på salaten. Skær avocadoen i små tern og fordel den og rejerne ude over laksen. Pynt til sidst med granatæblekernerne, limebåde og eventuelt frisk dild
Rør cremefraiche med tørret dild og smag til med salt