1

Dampede aspargesbroccoli med stegte løg, snack peber og cashewnødder

Mangler du tilbehør til din mad, så skulle du lave dette super lækre tilbehør af aspargesbroccoli, en symfoni af løg, stegt snackpeber og ristede cashewnødder. Det smager virkelig lækkert og så er broccoliasparges på hylderne lige i disse dage 🙂

4 personer

  • 200 gram aspargesbroccoli
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 1 stort rødløg
  • 1 snackpeber
  • salt
  • 45 gram cashewnødder

Kog aspargesbroccolien i 2 minutter og skyl dem derefter under kold vand.

Skær hvidløgene i tynde skiver og løg og rødløg i tynde både.

Flæk snackpeberen på langs og skær nogle strimler på 1 cm.

Kom lidt olie på panden og steg hvidløg og løgene til de har taget farve.

Steg snackpeberen på panden til det også har taget farve. Lad alle de stegte grønsager blive på panden, kom lidt salt på og læg et låg på panden og skru panden ned på laveste blus og lad det stå og små steame i 10 minutter

Rist cashewnødderne på en tør pande til de har taget farve og hak dem i store stykker

Anret aspargesbroccolien på et fad og fordel løg og snackpeberne oven på og fordel til sidst cashewnødderne ud over retten