Biscotti med mandler og pistacienødder

Biscotti er en sprød italiensk småkage som man dypper i sin kaffe eller som jeg lige har hørt fra en veninde i amaretto. Denne opskrift er med mandler og pistacienødder, men du kan også finde opskriften på biscotti med chokolade og hasselnødder her på hjemmesiden. Begge typer biscotti smager rigtig godt 🙂

  • 125 gram hvedemel
  • 115 gram sukker
  • 1 æg
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 40 gram mandler
  • 40 gram pistacienødder
  • 1 tsk fint revet økologisk citronskal

Bland hvedemel, sukker og bagepulver og tilsæt ægget mens du rører massen. Når du har en dej der hænger sammen, hakker du mandler og pistacienødder,  ikke for fint og ikke for groft og vender det i dejen

Rul dejen ud i en lang pølse som du trykker lidt

Bag den ved 175 grader i 20 minutter

Tag den ud af ovnen og afkøl den lidt, skær derefter nogle skrå stykker på 1 cm og fordel dem på bagepladen og kom dem tilbage i ovnen i 10 minutter (du kan se fremgangsmåden under biscotti med chokolade og hasselnødder)

Tag biscottierne ud af ovnen og lad dem køle helt ned og kom dem i en lufttæt beholder indtil du skal servere dem.