Sunde bananmuffins med nødder og chokolade

Har du lyst til noget sødt med har ikke lyst til at det skal være fyldt med sukker og fedtstof så skulle du prøve disse bananmuffins, som bliver sødet af banan, honning og lidt chokolade og fedtstof er der ikke noget af. Den mørke chokolade er med til at give en god bitter smag istedet for at det bliver for sødt. En lækker muffin til eftermiddagskaffen eller til børnenes madpakker, eller din egen 🙂

  • 3 æg
  • 3 bananer
  • 1 dl mælk
  • 1/2 dl A38 (yoghurt naturel)
  • 125 gram hvedemel
  • 50 gram havregryn
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk flydende honning
  • 50 gram nødder/mandler
  • 25 gram mørk chokolade

Mos bananerne med en gaffel og rør æggene ud i. Hak nødder/mandlerne og chokoladen groft. Vend alle ingredienserne godt sammen og fordel dejen i nogle smurte muffinsforme og bag dem i ovnen ved varmluft 180 grader i 20-25 minutter

Afkøl muffinsene på en rist og nyd dem til en kop kaffe, te eller i madpakken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *