Pastaret med Kylling og bacon

En rigtig god ret, hvis man har lyst til en velsmagende og nem ret. Ungerne elsker den:-)

4 personer

450 gram kyllingebryst

100 gram bacon

250 gram pasta

80 gram løg

180 gram broccoli ( ca. 1/2 hoved)

1 fed hvidløg

8 cherrytomater

2 spsk karry

ca. 2 tsk allround krydderi

1/2 liter cremefraiche 5 %

fint snittet purløg til pynt

Skær kyllingebrysterne og bacon i tern. Skær løg og hvidløg i små tern. Skær broccolien i buketter. Halver cherrytomater og snit purløgen fint.

Start med at koge pastaen efter anvisningen på posen. Når der er 1 minut tilbage af kogetiden kommer du broccolien ned til pastaen og koger det færdig.

Si vandet fra pasta og broccoli.

Steg kyllingeternene på panden. Når kyllingen begynder at få farve, tilsætter du baconternene og steger til de er sprøde. Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg det i ca 1/2 minut.

Tag nu pasta, broccoli og kyllingeblandingen og hæld det sammen i en skål, rør det sammen med cremefraichen og smag det til med allround krydderiet. Pynt til sidst retten med purløg og cherrytomater.

Kan spises som den er, men er også lækker med et stykke brød til.

Får du ikke spist det hele, kan du sagtens spise retten kold dagen efter.

2 Replies to “Pastaret med Kylling og bacon”

    1. Hej Gurli
      Undskyld den sene respons. Håber du kan får glæde af mine opskrifter. Jeg bestræber mig på at lave nogle nemme retter som samtidig er lækre og spændende 🙂
      Mvh Mai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *