Tomatsuppe med kokosmælk, mango og iceberg

Denne tomatsuppe er det jeg vil kalde en mere eksotisk tomatsuppe med kokosmælk og den super lækre frugt mango. Jeg er vild med mango i tomatsuppe, men det kunne også være fersken som du kom i, hvis ikke det er sæson for fersken kan du sagtens bruge fersken på dåse. Iceberg giver det sprøde til den ellers bløde suppe. En virkelig lækker suppe 🙂

4 personer

199 kcal pr portion

Suppen:

  • 50 gram løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk paprika
  • 2 hønsebouillon terninger
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 dl vand
  • salt

Topping:

  • 100 gram mango
  • 50 gram iceberg
  • 50 gram cremefraiche 5 %

Pil løg og hvidløg og skær det i tern og svits det i en gryde i et par dråber olie

Tilsæt karry og paprika og brænd det lidt af og tilsæt derefter de hakkede tomater, vand og hønsebouillon og lad suppen småsimre i ca 10 minutter

Blend suppen og tilsæt kokosmælken og smag suppen til med salt

Skær mangoen i små tern og snit icebergen fint

Servere nu tomatsuppen og top den med mango, iceberg og cremefraiche

Velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *