Müslibar

Hjemmelavet müslibar smager bare fantastisk og det bedste af det hele er at de er rimelig nemme at lave. De kan pakkes ind i film og gemmes eller fryses og så kan man tage dem op lidt af gangen. God til madpakken eller som en lille eftermiddagssnack 🙂

35 stk Müslibar

250 gram margarine

250 gram honning

250 gram sukker

375 gram havregryn

250 gram solsikkekerner

125 gram sesamfrø

60 gram mandler

Eventuelt chokolade til at smøre ovenpå müslibaren

Smelt margarinen i en gryde, tilsæt resten af ingredienserne og varm det godt igennem til sukkeret er smeltet og massen har taget farve. Kom massen over i en 25 x 35 cm bradepande og pres massen ud til kanterne og fordel massen så den er ligelig fordelt i hele bradepanden. Kom bradepanden i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter til massen er gylden brun. Massen kan godt virke blød når det kommer ud af ovnen, men den stivner når den bliver kold.

Hvis man vil gøre müslibaren ekstra lækker, kan man smøre toppen med smeltet chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *