Bananpandekager

Det er altid lækkert at få pandekager til sin morgenmad eller til brunchbordet. Tit får man Amerikansk pandekager, men de sidste år er det blevet meget populært med bananpandekager. I bananpandekager er der tilsat havregryn og selvfølgelig banan og disse to madvare er noget som mætter meget. Min datter Mia laver tit bananpandekager til morgenmad inden at hun skal i skole, da hun syntes at hun holder sig længere mæt når hun spiser det til morgen. Her har du opskriften på mine bananpandekager og så kan du jo selv vurderer om du syntes at de mætter godt 🙂

Ca 8 stk

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • 4 spsk hvedemel
  • 1/2 dl mælk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 25 gram smør

Mos bananen og tilsæt æggene og rør det godt sammen. Tilsæt havregryn og hvedemel og rør det yderligere. Tilsæt til sidst mælk og vaniljesukker

Steg pandekagerne i smør på panden

Servere skiver med banan og ahornsirup til bananpandekagerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *