Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Salat med quinoa og stegte grønne bønner

image_print

Her har du en fyldig salat, som er mættende. Den kan spises som en frokost salat men er også rigtig velegnet til et stykke kød eller fisk 🙂

4 personer

  • 100 gram haricot verts
  • ¼ rød spidskål
  • ¼ rød spidskål
  • 125 gram cherrytomater
  • ½ bakke bønnespire
  • 1 dl quinoa
  • ¼ galia melon
  • ¼ iceberg

Kom de grønne bønner i en bradepande og vend dem i lidt olie og drys dem med salt. Kom dem i ovnen ved 225 grader i 15-20 minutter eller til de har fået farve og er sprøde

Kog quionaen

Snit spidkål og iceberg fint. Skyl rucolaen. Halver cherrytomaterne og skær galia melonen i små tern

Bland alle ingredienserne sammen og anret det på et fad eller i en skål og salaten er klar til servering

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *