Frikadeller

Hjemmelavet frikadeller, en god traditionel dansk ret. I Danmark servere vi frikadellen i mange forskellige anledninger. Til frokost med rugbrød og rødkål til, med kold kartoffelsalat til, med kartofler og brun sovs, med stuvet hvidkål i vinter månederne og jeg kunne blive ved. Her har du min opskrift på den gode gamle frikadelle 🙂

ca 24 frikadeller

  • 800 gram kalv og svinefars
  • 1 løg
  • 2 tsk salt
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 spsk mel
  • stødt sort peber

Rør farsen godt med saltet. Tilsæt æggene, et ad gangen. Blend løget med mælken, så det bliver helt pureret. Tilsæt mel og rør farsen godt, smag til sidst farsen til med sort peber og eventuelt salt, hvis den mangler.

Steg dine frikadeller på panden i margarine. Kom først frikadellerne på panden når margarinen er smeltet og har brust af, da de så bliver stegt og ikke kogt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *